Informace k výdejům povolenek

Další termíny výdejů povolenek v roce 2023

Pátek, 14.4. 2023 od 16.30 hod. do 18.30 hod.

Pondělí, 24.4. 2023 od 16.30 hod. do 18.30 hod.

Další termíny budou průběžně doplňovány během roku.

Výdeje povolenek budou probíhat opět přes okénko v klubovně MO Třemošná.

Upozornění: V roce 2023 dochází k navýšení cen členských známek, známek SHR i povolenek k rybolovu – všechny ceny najdete na tomto odkazu: https://www.crsplzen.cz/inpage/ceny-povolenek-2023/

MO Třemošná bude nadále účtovat poplatek na zarybnění RMV ve výši 200,- Kč pro dospělé a mládež a 50,- Kč pro děti do 15-ti let.

Nadále platí povinnost odevzdat při výdeji povolenky 3 kg suchého krmení (chleba, pečivo), nebo úhrada ve výši 50,- Kč.


Apelujeme na všechny členy, aby vraceli sumáře o úlovcích včas a řádně vyplněné !
Kdo neodevzdá do 15. 1. 2023 řádně vyplněný sumář, nemá mu dle stanov ČRS být vydána povolenka k rybolovu na další období. V případě, že má člen přesto zájem o povolenku, bude mu po dohodě s výborem MO naúčtována pokuta ve výši 100,- Kč za pozdě odevzdaný nebo chybně vyplněný, případně nevyplněný sumář a 300,- Kč za neodevzdaný sumář. Za neodevzdaný sumář je považován ten, který nebyl odevzdán do 30.1. 2023.

Oddíl II. povolenky k lovu – Sumář úlovků a docházek – je nutno vyplnit celý, včetně součtu docházek na jednotlivé revíry. Metodický pokyn pro vyplnění naleznete na konci každého soupisu rybářských revírů.


Sumář úlovků a docházek (oddíl II povolenky k lovu ryb)

Sumář úlovků a docházek vyplňuje držitel povolenky k lovu ryb před odevzdáním povolenky. V jednotlivých řádcích se zapisují sumy všech úlovků dosažených na jednotlivých rybářských revírech a podrevírech a počet docházek. V případě, že na některém z revírů (podrevírů) nedosáhl držitel povolenky úlovku, musí i tento revír zapsat, a to s vyznačením počtu docházek.

Nevyplněné řádky v oddílu II povolenky k lovu (Evidence docházky a úlovků a Sumář úlovků a docházek) se musí po skončení platnosti povolenky proškrtnout nesmazatelným způsobem. Řádky se nemusí proškrtávat jednotlivě. Takto vyplněnou povolenku má její držitel povinnost vrátit do 15 dnů po skončení platnosti organizaci, která povolenku vydala.

Příklad:

Rybář lovil na revíru č. 411 042 Kouřimka 1, jeho podrevírech č. 2 – Poboří, č. 3 – Pečky, na revíru č. 401 017 Vltava 5 a na revíru č. 481 501 ÚN Orlík. Sumář úlovků a docházek bude vyplněn následovně: